Byta bildlänkar?!

Nu när jag ska byta design har jag en fråga till er, är det någon som vill byta bildlänk med mig?
Har lovat ett par tjejer att byta, så jag har inte glömt er! Men eftersom jag ändå ska lägga in då kan man ju passa på att lägga in fler.


Bad med pållarna i dag.
Inlägg kommer i morgon och svarar på kommentarer då!

/moa

Outfit


Min älskade! ♥


Andra placering i Boxholm 11/6-11


Glengordons nya schabrak

Vad tycker ni om dessa schabrak?
Tykcer faktiskt att de är väldigt snygga, och att det är fint med en "ny variant". Annars tycker jag att de flesta schabraken ser lika dana ut fast olika färger. Detta mönster har de väll inte haft tidigare? Hur som haver hissar jag GG, även fast jag inte äger ett ända exemplar själv. Får ta och införskaffa mig ett så småning om.

Schabraken finns för 439.- HÄRAllround schabrak Titanium från Glengordon 2011
Allround schabrak Titanium från Glengordon 2011
Allround schabrak Titanium från Glengordon 2011
Allround schabrak Titanium från Glengordon 2011

Fina


http://johannagrant.se

Legat lågt med bloggningen?

Verkar som jag legat lågt med bloggningen, har inte haft någon riktig anledning till det. Men antar att det mesta bestått av ren lathet!

Red ett dressyrpass på Pål nu i kväll. Till en början var han riktigt stel, men tillslut gick han riktigt bra! Detta ridpasset riktade jag mer in mig på lösgjordhet och min inverkan och sits. Är faktiskt riktigt nöjd.
Föresten skulle mamma ta lite kort med sin mobil, men bilderna vart väldigt suddiga men ni får se dom ändå!

Red även utan stövlar i dag, så strumporna åkte ner hela tiden...


Johanna♥Chaboukie

Några som läser Johannas blogg? Det gör i alla fall jag varje dag. Vart så chokad när jag såg det här inlägget. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det här skulle hända faktiskt. Tycker så synd om stackars Johanna, jag höll bara på att "dö" när Pål vart så himla dålig i hoven för några somrar sen. Så jag kan bara tänka mig hur hemskt detta skulle va att uppleva.

Jag visste verkligen att Johanna och Chaboukie kunde gå hur långt som helst. Johanna är en jätte duktig ryttare och Chaboukie hade världens hoppteknik. De var ett riktigt team som jag faktiskt beundrade.

Som hon även skrev, man väljer ju såklart att ta bort hästen i det fallet. Man låter dom ju inte lida!
Men det skrämmer mig faktiskt att saker kan hända så fort och plötsligt. Att man kan förlora allt på bara några minuter...
http://johannagrant.se/2011/06/20/nar-orden-inte-racker-till/#commentsResultat från Boxholm

Tävlingen var ju för ganska länge sedan, men ja nu kommer inlägget om det.
Pål var jätte seg hela dagen, han hade ingen motor alls så jag fick kämpa för vart ända steg! Boxholm har ju väldigt tittiga hinder med. I Lc:n med Tarragona gick det så himla bra, hon hoppade som en gud och tittade inte på något! Men jag gjorde en tabbe och missade sista hindret eftersom jag trodde att det näst sista hindret var det sista. Fick lägga en volt så det räknas som fel. Men för mig gick vi nolla eftersom hon varken stannade eller rev.
Jag lyckades trycka runt Pål hela grunden och det kändes som att det gick i slowmotion. Sista hindret var en tittig mur och fick ett konstigt språng på det. Han hoppade liksom rakt upp i luften så att vi inte kom framåt, när vi hade landet visste jag inte vart jag skulle. Tänkte att jag skulle till höger så jag började svänga och titta åt båda hållen. Sedan kom jag på att jag skulle till vänster så jag tappade ju en del tid. Vi dubbel nollade och tiden räckte till en andra plats, otroligt nog ;) Synd bara att jag tabbade mig efter det hindret, annars hade vinsten varit min!
LB debuten är jag skapligt nöjd över, Pål var trött och känndes inte så pepp. Jag fick två stopp på fjärde hindret för jag svängde på för snävt. Tredje gången kom jag rätt och han hoppade resten av banan i en snigel fart. Jag kom runt banan och det var målet. Men nästa gång satsar vi på bättre resultat och den chansen får jag nästa helg!


Bild och video kommer senare!

John Whitaker, huvorna

Vilken tycker ni är snyggast?
Själv tycker jag båda är väldigt snygga, men på olika sätt. Sverige huvan kan vara super snygg och man t. ex har en snyggt matchande schabrak till, kanske ett equiline flag collection schabrak? Union Jack huvan skulle kunna passa bra i hop med Union Jack schabraket. Vissa tycker det kan bli för mycket i hop. Jag tycker nog inte att det spelar någon roll. Det är upp till en själv att välja vad man ska ha på sig. Det finns ju även hur många schabrak helst från JW att matcha med.
Men om jag fick välja vilken jag skulle köpa så skulle jag nog välja Sverige huvan. Tycker nog helt enkelt att det är så många som har Union Jack"setten" så därför är jag nog mer inne på Sverige.


Börjar tagga!


Tack Moa!

Nu är jag hemma igen! Har haft det jätte bra, men nu är jag helt slut. Hade tänkt att lägga in några inlägg nu och sen måste jag vila upp mig. I morgon sticker ju jag till Liseberg över dagen och på torsdag åker jag tillbaka till Nina och målar boxar med lite tjejor :D Det innebär ju mindre inlägg.. Men jag ska försöka uppdatera så gott jag kan! [Då kommer förmodligen alla inläggen senare på kvällen då jag är hemma, båda dagarna] Så kolla gärna in då, för jag har inte glömt er!

Tack bästa Moa Jonsson för alla bra inlägg du har lagt in här. Super snällt av dig!
Hoppa att alla läser hennes blogg, åtminstonde går och kikar in på den. Hon skriver så bra och inressanta inlägg. Hon varierar bra mellan olika typer av inlägg med. Och självklart är hon en söt, snäll och UNDERBAR person, dessutom har hon jätte snygga hästar med! Tryck HÄR för att komma till hennes blogg.

Bild från skolavslutningen, vet ni vilken av dessa som är jag?

Snabbis

Hinner inte uppdatera så mycket idag, har för mycket just nu helt enkelt och jag har hästar som måste motioneras. Vi får se om Moa hinner komma hem, eller om detta kanske blir mitt sista inlägg.

Men ni hittar mig på min egen blogg, www.moajonsson.blogg.se

/Moa

Bilder på T
/Moa

Hej alla Moas bloggläsare!

Ni har säkert hört mitt namn innan och kanske vet vem jag är, men för er som inte har koll så kommer jag att berätta, samt berätta om vad jag har för hästar osv. Bara för att prestentera mig lite, ska ju blogga här ett par dagar och jag hoppas att ni uppskattar det! :)

Moa Jonsson heter alltså jag och driver en egen blogg som ni kan hitta HÄR.
Jag är en tjej som fyllde 15 år i februari, jag är en hoppryttare och mitt mål är såklart att hoppa de högsta klasserna på storhäst. Jag har fram tills i år tävlat på ponny, men köpte i februari min första storhäst och sålde ponnyn för en månad sen ungefär. Tränar och tävlar för Åtvidabergs RK där mina hästar också står som privathästar. Jag har ridit sen jag var ungefär fem/sex år gammal och jag har kämpat vidare och aldrig gett upp hoppet om att bli en ritkigt duktig ryttare. Bor i Åtvidaberg som ligger mellan Linköping och Västervik.


Min stora häst är ett 6 årigt sto efter flyingehingsten Richfield, hennes namn är Tigriz. Hon har många smeknamn, men för det mesta brukar jag säga Tigge eller Köttbullen. Henne har jag haft sedan den 9 februari 2011, alltså ett par månader. Hon är en häst med enormt mycket kapacitet för framtiden både på hopp och dressyrbanorna. Hon är än så länge startad upp till LB i dressyr med placeringar (är klar för LA i år) och 1m hoppning med bra resultat. Mitt mål med henne är just nu att börja komma ut på tävlingsbanorna för att skaffa oss lite mer rutin och beroende på resultat börja klättra lite i klasserna. I min blogg kommer ni att få följa med i våran utveckling tillsammans samt kommande träningar/tävlingar. 

Jag har också en liten storhäst som jag rider ungefär fem gånger i veckan, han heter Hagens Midnight och är en connemara f. 86. Han är en väldigt klok och speciell häst med mycket egna viljor. Han är väldigt pigg och känslig, tar man lite för mycket i honom ställer han sig på stället och studsar som en studsboll, sålänge ryttaren är mjuk och följsam är han hur underbar som helst -en riktig gentleman! Är ryttaren med och är bestämd så hoppar han allt man styr på, utan tvekan. Jag har startat honom upp till 1m med bra resultat. Han tränas i både hoppning och dressyr trots sin ålder, väldigt mjuk och fin. Han älskar att få komma ut i skogen och få galoppera av sig sin energi. 

- Har ni frågor är det bara att kommentera, besöka min blogg eller att mejla till Mowitz_96@hotmail.com


Jag & Hagens Midnight, början av sommaren 2011


Moa Jonsson gästbloggar tills jag är tillbaka!

Tack snälla Moa för att du kommer blogga åt mig när jag är borta. Tror det kommer bli hur bra som helst eftersom att hon skriver så bra och intressanta inlägg. Ni kan ju själva gå in och läsa hennes fantastiska blogg HÄR.

 
Vi ses!


Söta?

I denna kategori har jag tänkt att skriva om i nuvarande läget Flossan och Kalles(vet inte om han stavas med K eller C), framgångar och uppväxt. Ska försöka fota dom minst en gång i veckn för att de hur de utvecklas.
Candy Floss
[Flossan]


Karinjo (stavning)
[Kalle]


Flyttade ju Pål i förväg pga...

Hemska saker som har hänt här runt trakten där jag bor. För några dagar sen blev min kompis tränares två hästar sönderskurna i bakbenen. Tror att det gick riktigt illa för en av dom så att de fick åka in till strömsholm med den. På en annan gård hade den är sjuka personen/personerna skurit halsen av en stackars liten kalv och sedan lämnat den på gårdplanen!(Den gården ligger väldigt nära stallet där Pål står uppstallad i) :O Fick även höra att det på ett annat ställe också hade blivit hästar sönderskurna. Tycker det är helt sjukt att man kan göra så, det är ju liksom inte kul över huvudtaget! Sedan var det en annan som sa att den här personen som gjort detta är en irländare och att han är gripen nu. Jag vet faktiskt inte om det är sant eller inte.
Just därför flyttade vi Pål tidigare än planerat, vill ju liksom inte vara med om något hemskt!

Riktigt bra och läsvärd blogg!


Någon mer än jag som läser den här bloggen? Enligt mig är den bra och har spännande inlägg, det är ju alltid bra att veta det "nya" inom hästsporten ;)
http://ponnysanning.blogspot.com

Sticker på läger i tre dagar! :)

Som ni kanske märkte i går blev et ändrade planer... Sov kvar hos Julle och måste bara tillägga att vi hade skit kul! :D
I morgon bitti åker jag till Fia, packar alla grejer till Pål maten o.s.v och sen åker Ebba och jag på läger hemma hos Nina. Vi är där tills tisdag, så nu hoppas vi på tre roliga och spännande dagar!
Eftersom jag är borta ska jag förska fixa några gästbloggare till er tills dess. Föresten så åker jag ju till Liseberg på onsdag. Efter alla "fullspäckade" dagar ska jag försöka sätta i gång bloggen på riktigt.

- Den 16 juni, i torsdags alltså fyllde faktiskt Pål 14 år! :*I kväll lovar jag er uppdatering!

Förlåt för att jag hela tiden skjuter upp inläggen. Denna vecka har jag haft fullt upp, men nu har vi ju sommarlov. Ska i väg och rida nu ochsenare ska jag vara med lite folk, så direkt när jag kommer hem ska jag blogga!

Gästbloggning :D

Halloj! JAg har lite tråkigt och tänkte "Kan ju gästbblogga lite hos Moa" så det gör jag nu :P
Idag är första sommarlovs dagen! Grymt skönt! Hoppas ni kommer ha ett grymt sommarlov med mycket kul!
/Cornelia - www.kindofscofield.blogg.se

Chill vecka, sover hos Julle!

Två dagar kvar, sen är det slut och sommarlovet kan börja!
Då har jag förhoppningsvis mer tid att blogga också, nu den senaste tiden har jag ärlig talat inte haft nån tid till bloggen alls :o Hade bara bränboll och kollade på filmfestival i dag i skolan, i morgon ska vi städa skåp o.s.v sedan bär det av till Hillevi i klassen där vi ska käka, bada och umgås med klassen. Det sista vi gör är att kolla på mucktåget som niorna går! Och onsdag är ju avslutningsdagen ;)
I morgon ska jag ha ÖT träning, måste anmäla mig till Rappestad, fixa i ordning avslutningskläderna och mycket mer! Får väll se om jah hinner uppdatera annars kommer det på onsdag eller torsdag. Då kommer det bra reultaten från Boxholm med :)

Ni får ha det så bra tills det för nu är klockan mycket och Julle och jag ska nog snart sova, hihi.
-svarar på kommentarer när jag får tid över, (har alltså INTE glömt dom.)-

/Moa

Gästbloggning :D

Tjenare Tjejjer & Möjligtvis killar :) Nu sitter jag i soffan och har almänt tråkigt :P Hehe bestämmde mig för att gästblogga lite här :-D Mohaha :P

Idag har jag skapat en sida på facebook till min blogg ;) Den heter ju då KindOfScofield :) Gilla vetja! :D Skulle vara super roligt :D

Hoppas att allt är bra med Moa så vi kan träffas i sommar! Saknar henne grymt mkt nu! Gahhh! Måste träffas nu ju! Och snart slutar ju skolan med :D Så fruktansvärt skönt! :D <3

Näe nu ska jag nog få arslet ur soffan och gå och lägga mig :D Det vore lite skönt :) Skola på måndag och på tisdag skolavslutning! :D LOve it!
/Cornelia - Moas Syssling
www.kindofscofield.blogg.se

Badade med hästarna i går 6/6

Gud vad kul det var! Trodde aldrig att Pål skulle gå i så långt som han gjorde, simmade faktiskt med honom ;) Han tyckte det var lite konstigt/obehagligt så han liksom hoppade fram. Annars tyckte han att det var jätte skönt! Han drog ner mulen i vattnet och sedan upp med huvudet och "höll på" med överläppen.
Ebba och jag flög av honom med, när han skulle simma och började hoppa så hängde Ebba fast i honom men sen flög hon. Jag satt kvar på honom men till slut flög jag av med ;)
Resultat från Norrköping 5/6

Fy vad nöjd jag är! LC rundan var nog den bästa EVER! Red verkligen och följde planen, blev dubbel nolla men satsade inget i omhoppningen eftersom målet var att gå felfritt. Har ju haft lite otur den senaste tiden och alltid fått ett stopp på tävlingarna. Tiden räckte i alla fall till en sjätte placering så jag vart hur glad som helst!

I lagklassen gick det väll sådär. Pål petade fjärde hindret pga att jag kom in för fort på det desamma hände Hedda o Eileen. Ebba fick två stopp men det var även hennes första LC runda, alltså debut! Den ända som var nolla i laget var Hanna. Ajja det är som det är.
Det hindret som vi petade var väldigt svårt om jagfår säga som jag tycker. Låg helt "ensamt" i mitten av gräs banan så man skulle på sätt och vis hoppa som en s-båge från trean till femman. Det var en lång väg till fjärde hindret på rak linje och skulle fortsätta så efter hindret och sen vända som en båge till femman. Då blev det bara som att man ökade till hindret och helt plötsigt var man framme och då gick det ju så fort att han inte han "lyfta upp sig".

Nöjd Moa!
Orkar inte blogga i dag..

Ni får bättre uppdatering i morgon för i dag är jag trött så har ingen lust att blogga faktiskt.


PålWynja

Jane

Laluna

Apache/moa

Östgötateamet 30-31 maj

Här kommer inläggen från träningarna, kan säga att jag redan har fått ut jätte mycket av det.
Första dagen tränade jag i Tollstad för Annelie, vi hade sits och inverkan som "tema". Vi började med att värma upp självständigt och efter ca 15 min så gick vi igenom lite grejer. Efter det körde vi en övning där vi framför allt fick rakställa hästen, det körde vi i både trav och galopp. Det sista vi gjorde var att hoppa fyra hinder på en volt och sedan gå ut på lång sidan och hoppa en "serie" på tre hinder.

Andra dagen hoppade vi på Staby på Sofias gräsbana. Vi fick rida fram självständigt sen skulle Annelie hjälpa oss på framhoppningen. När vi var klara fick vi gå in på banan och sedan hoppa en bana och Sofia hjälpte till och gav tips osv. Riktigt bra tycker jag!

Ska till Staby i morgon den 2 juni på Jump´n Learn med Tarragona!

först: Jonna, Jag, Hanna och Emma

ful bild på mig och Pål.. Haha!

Ellinor

Ellinor

Ellinor & Sofia

Julia

Michaela

Hanna

Hanna

Jag

Jag

Jag

Jag


Här bor jag

Försökte ta lite kort på vårat hus, vilket gick sådär ;) Hade det långa objektivet på och det kan zooma låååångt! Vi har i alla fall gjort om lite här nu, vi har byggt ut vid köket eftersom det var lite trångt förut.

Grillat=mums!

Haha våran nya skruttbil ;)

Jönköping och Charlies!

Direkt efter skolan åkte Hedda och jag med mamma till Jönköping. Stannade först vid eko hallen där jag hittade ett snyggt schabrak för halva priset + lite schampo till skruttpål. Sedan åkte vi till Charlies där jag köpte ett grönt strass pannband som jag länge planerat och ett par silvriga catago boots som tyvärr inte fanns sist hos Cheval när jag skulle beställa. Mamma köpte även en vit tävlingströja som jag kan ha under kavaj/annan tröja sen. Sedan blev det A6 osv.

Blir massa bilder på det jag har köpt!

Schabrak-Hansbo

Silvriga boots-catago

grönt strasspannband

Glansschampo

Gängare (?) i alla fall att brodda med.

Tävlingströja

Alltihop :D

/moa

RSS 2.0