Stockholm Horse Show 2011

Är det några utav mina läsare som ska till Sthlm HS i år?
Jag ska dit med ett gäng från min klubb, vet dock inte riktigt om vi ska dit på fredagen eller lördagen än. Jag har faktiskt inte varit där tidigare då vi ofta åker till Göteborgs Horse Show. Kommer bli väldigt kul tror jag!
Det tråkigaste är ju bara att jag inte "kan" köpa några hästgrejer (schabrak och sånt) eftersom jag inte vet hur det blir när vi förhoppningsvis fått såldt Pål. Tycker det är lite onödigt att köpa massa grejer till honom som jag kanske inte en kan använda till en ny ponny/häst sen.

Nu är det gjort...

HÄR finns annonsen.

Exakt en vecka sedan!

Nu bloggar jag ju ganska sent (klockan är lite mer än tolv) så det räknas ju som tisdag nu.
I alla fall så är det exakt en vecka sen en liten ridolycka skedde. Jag red ut barbacka på Pål i gropen som jag ofta göra/gjorde. Kan ju även tillägga att jag fått mig några "flygturer" där nere. Helt plötsligt blev han rädd för något vilket jag inte var berädd på så när drog åt andra i hållet i världens fart och då tappade jag såklart balansen. Minns att han sprang riktigt fort en ganska bra bit då han lade till några bocksprång så att jag satt helt på sidan av honom. Tillslut flög jag av, tror jag landade på huvudet med. Tydligen höll jag kvar i hans tyglar under hela tiden och därför när han försökte "fly från det okända farliga" så kunde han ju inte fortsätta att springa rakt fram så att han vände väll runt på något sätt och råkade då sparka till mig i huvudet... Det ända jag kommer i håg var smällen i huvudet och sedan bara stod jag där. ("Detaljerna" berättade Ebba för mig eftersom hon följde med mig ut när jag red). Det hela slutade med en massa stygn och ett blått öga! Fast nu har såret läkt riktigt fint och blåtyran än nästan borta.
Så det kan bli ni!

O-bra uppdatering...

Just nu är inte uppdateringen så bra som ni säkert har märkt. Det beror på att jag känner att jag inte har speciellt mycket att skriva om och att orken inte finns där! Som det ser ut nu får väll inläggen komma när dom kommer.

RSS 2.0