Helt tom utan ord fast full av känslor

Den 29/6-12
Har på sätt och vis varit en av de jobbigaste dagarna i mitt liv. Idag är det bestämt och om ungefär två veckor kommer du inte längre finnas kvar hos mig.
Min älskade Pål är såld...

Drar mig i väg för träning

Ska iväg och köpa havre till Pål nu innan vi åker vidare för träning med Valle. På hemvägen åker vi förbi hos Pål så att han med får röra sig lite i dag. Senare ska jag träffa min saknade bästa vän Julia, så detta kommer nog bli en toppen dag!
Bloggar mer senare och svarar även på era kommentarer då.

Ytligare en bloggtävling

Var med du också, HÄR!
 
 
 

Bloggtävling

Är med och tävlar om ett pannband från fagerdesign, var med du HÄR också!

Svar på kommentar

Hej Nora! Kul att du hittade hit. Nej tyvärr är det inte ponnyn som är till salu på bilden du såg. Det är denna på bilden i detta inlägg som ska säljas.
Kram :)
 

Annons

Min uppdatering har varit sämst nu de senaste dagarna, jag vet. Men jag bloggar princip bara från Iphonen via blogg.se appen. Eftersom den på något lustigt sätt inte fungerar att logga in på för tillfället har jag inte kunnat blogga... (Tiden finns knappt att sätta sig ner vid datorn för mig). Men som sagt får vi se om den sparkar igång inom de kommande dagarna.

Hur som helst tänkte jag bara berätta att Pål nu ligger ute på annons igen.
http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=623010

Till min fis

Cyklar till stallet för att mocka, fixa mat/vatten och ge hästarna lunch. Hinner inte med något ridande idag tyvärr, så det får vänta tills i morgon.


Skolavslutning check

Nu har jag tagit sommarlov!
Följ mig på instagram: moachristensen.


Detta är vad jag kallar insane!


Hoppträning 13/6

Har haft en väldigt lugn och rolig dag denna onsdag måste jag säga. Dagen började med städning av skåp och klassrum samt inlämning av nycklar. Sen åkte klassen till Hedda där vi åt lunch, fikade, badade och en annat massa mys. När vi kom till skolan igen kollade vi på 9:ornas mucktåg innan vi hade tårttävlingen.

Efter skoldagens slut åkte jag hem och gav mig vidare till stallet där Pål fick sig ett dressyrpass, dessutom börjar han lösgöra sig mycket mer nu efter vilan så han var riktigt fin.

Nästa på schemat var att träna Valle. Mycket markarbete innan vi hoppade upp på en linje med studs, fyra galoppsprång till ett räcke. Han gick helt okej i dag, enda jag skulle önskat var att han kunde varit lite, lite mer fokuserad. Men han gick riktigt fint ändå. Video kommer senare (kanske i helgen), men bjuder i alla fall på en bild här.

På hemvägen släppte mamma av mig i stallet igen så jag kunde mocka och den biten till Pål. Fick även en förfrågan av Moa i fall jag ville hoppa upp och rida/hoppa hennes ponny Floris när de var där på hoppträning, så det blev ytligare en ponny riden för mig. Vilket är väldigt skoj!
(Jag är medveten om kommentarena, dock har jag inte tid att svara på dem just nu så det får bli i morgon eller på fredag).


Nagel pyssling

Julle är här och vi håller nu på med att fixa naglarna inför skolavslutningen i morgon. Sen ska vi få våran skönhetssömn innan vi stiger upp för att duscha, fixa hår, sminka, klä oss osv inför en rolig dag. Efter avslutningen ska jag väl ta mig hem och fixa för senare kommer klassen och grillar innan vi drar på festligheter!


Godistårta


Tårtbakar tävling i klass 8A

Här har vi kul dagen innan skolavslutningen! :)


Jag älskar dig mer än ord kan beskriva

Jag kan inte förstå att våran resa snart är över.
Jag kan inte förstå att tiden gått så fort.
Jag kan inte förstå att jag kommer tvingas leva utan dig.
Jag kan inte förstå att min vardag inte kommer bli densamme.
Jag kan inte förstå att du snart inte längre kommer vara min.
Men jag vet att du är det bästa jag har och att du betyder så otroligt mycket för mig. Min kärlek till dig går inte beskriva med ord, min fina ponny. Tiden med dig har varit oslagbar och kommer vara det enda tills den har runnit ut! <3


Division 1 final 3/6

Här kommer resultat ifrån div 1 finalen som gick den 3/6 i Skogslotten.

Dagen var lång, kall och febrig för mig. Men det var som sagt då det gällde så det var bara att ta Alvedon och rida. Jag gick in i LA:n och gjorde en super runda som jag är så nöjd med! Fick ett skit pet på andra hindret då jag inte hann ta tillbaka honom eftersom det blev en liten mini bock i kurvan. Jag red honom så pass framåt då så att vi skulle nå ända fram men tyvärr kom den lilla missen på vägen. Dock var detta våran bästa runda någonsin tillsammans! Laget slutade på 8 fel med bäst tid av alla som faktiskt räckte ända fram till seger! Det var en teknisk svår bana vilket resulterade i många stopp, pet och avramlingar, så man kan verkligen säga att alla i vårt lag från Nyckelby gjorde ett riktigt bra jobb med några ynkliga skit pet! Med tanke på att vi i de tidigare omgångarna kommit tvåa och nu i finalen vunnit blev vi total segrare i hela Östergötlands ridsportförbund! Inte nog med det är vi här med kvalade till Elitserien 2013! Vi är helt klart bäst tjejer! <3


Så ska det se ut ja!


Natta ögonen

Nu tänkte jag vila ögonen ett tag eftersom det är skola i morgon igen, men det är inte alls många dagar kvar nu! Kommentarer svarar jag på i morgon och tänkte då även uppdatera om div 1 finalen som jag inte gjort ännu (?). I vilket fall som helst är jag trött nu så godnatt blir det för mig!


Soft up

Nytt och snyggt från Soft up, en stor hiss från mig!
Vad tycker ni hiss/diss?


Tack så mycket Sara!

Som rubriken lyder, tack och åter tack för du lagt ner din tid. Det var en riktigt fin design du har gjort. Om ni trycker på bildlänken i menyn (den på fotot) kommer ni direkt in på hennes blogg! (kan inte länka från mobilen då hela inlägget kommer att "förstöras" eftersom min iPhone är lite knäpp).


Glad ponny i Boxholm

I dag var vi som sagt på terräng träning i Boxholm. Pål var pigg och glad och tyckte det var toppen, det enda är i galoppen att han blir väldigt framtung och inte orkar bära sig, samt galoppera under sig. Men det har jag förståelse för eftersom han knappt är jobbad i galoppen ännu. Men med lite träning nu framöver så kommer det garanterat gå enklare. Videos kommer så småningom och även foton som Cajsa tog i dag, (dessa foton är bara printade från videosen).


Snabbt

Bloggar mer sen eller i morgon, men tänkte lite snabbt berätta att Pål gick jätte bra på terrängen i dag! Nu ska jag straxt fixa det sista innan jag lägger mig. Hörs!


Godnatt

Ber om ursäkt för min usla uppdatering i dag, vilket menas med att jag inte ens varit inne här på hela dagen! Har haft annat att göra och har inte haft lust. Så jag lovar er bättre uppdatering i morgon och då ska jag även svara på kommentarer, mejla lite grejer osv som egentligen skulle gjorts idag. Nu bör jag i alla fall sova då jag ska upp tidigt i morgon och hjälpa mamma och pappa med veden uppe i Boet. Godnatt!


Resultat från Heda

Nu kommer äntligen det sena resultatet från Heda. Som sagt var det den andra omgången i div 1. Valle kändes så himla bra, han hade fokus på mig och hoppade med stora fina språng. Vi gick nolla och hade även bästa tiden av alla! Malva gick också nolla men tyvärr hade Jennifer och Jossan ett varsitt pet, dock var det en teknisk svår bana så många ryttare drog med sig fel. Endast ett lag hade tre nollor som då vann, och eftersom vårt lag hade bäst tid av alla så hamnade vi på en andra plats med våra 4 fel. Vi var jätte duktiga allihopa och samlade nu med oss ytligare fler poäng, som tog oss upp i serieledning med ett annat lag inför finalen.

- Bilden med "flera bilder på oss alla i ett" är gjord av Julia (http://aanderssonan.blogg.se), hoppas det var okej att jag lånade den!
Kolla även in systrarna Dambergs blogg (http://jdambergs.blogg.se).

 


Design sökes!

Känner verkligen för att fräscha upp bloggen nu, så jag tänkte fråga er läsare om någon av er som kan sånt (vilket jag själv inte kan), har lust att göra en till mig?

Lugn lektion

Film på svenskan och betygssnack, låter ändå som en skaplig timme?


Klockan går

Kategori D i LA:n har precis börjat så när de är klara byggs banan osv om inför lagklassen. Har även stoppat i mig en Alvedon så snart gäller det!


Piggar upp mig


Skogslotten nästa

Förlåt att jag inte bloggade något mer i går, men fick ligga i sängen hela dagen med hög feber... Mår i alla fall bättre i dag men febern är inte helt borta än så jag tar med mig Alvedon och rider ändå! INGENTING KAN NÅGONSIN STOPPA MIG! Nu packar mamma och jag in grejerna i bilen innan vi åker och fixar/hämtar Valle. Sedan ska vi även hämta Nina med, antingen i Väderstad eller Mjölby.
Så nu taggar vi finalen tjejer!


Tar mig upp från sängen

Vaknade precis så ska väl försöka pallra mig upp från sängen till att börja med. Snart kopplar vi på transporten, hämtar min lilla ponny, och åker upp till Omberg för en riktigt utrittsrunda.


Film mys med mig själv

Eftersom det är så tråkigt väder ute slår jag på min favorit film för ett tag! :)


Drar till skolan

Riktigt tråkigt väder i dag som antagligen flera av er redan har märkt. Hur som helst så får mamma skjutsa mig till skolan nu för jag tänker varken cykla eller gå.

- Julia Andersson, världens finaste vän som jag aldrig skulle klara mig utan, du gör min dag! <3


RSS 2.0