Ufo eller ponny?

När Pål går utan sin flughuva när flugorna är som värst på och irriterar vid hästarnas ögon blir han rätt så kletig och rinnig i sina ögon till och från. Därför åker alltid huvan på när värmen är på topp. Kan då även passa på att ge ett tips när vi ändå är inne på samtalet till er som har sina olika varianter av flyghuvor som bara går sönder. Till Pål har jag alltid använt huvan på bilden nedanför från märket Bucas. Något dyrare men kvalitén är så pass mycket bättre. Som man säger, man får vad man betalar för? Har två stycken lika dana därav ingen har gått sönder eller repat upp sig. När solen vid sina stunder har kikat upp på himlen har även Påls mule blivit alldeles torr och flagig. Kan också mycket väl bero på insekterna som irriterar. Hur som helst smörjer jag honom alltid på dessa ställen med Helosan sol som visar resultat snabbt. Tyckte just att denna kombinationen hade en gnutta humor bakom kameran då han såg helt muppad ut när alla "skydd" åker på. Dock blev det inte någon lika bra bild på honom när han såg som roligast ut.


Kommentarer
Postat av: Julia

Sv; okej. Ska du sälja din ponny?:O
Kram

2012-07-10 @ 09:55:23
URL: http://juliaroz.blogg.se
Postat av: Isabella Lindell

Jag har med en sån flughuva men den har gått sönder massor! Ena örat är påväg att åka av för att det har gått upp i sömmen och så är det ett hål mitt i den där uppe mellan öronen ;)<33

2012-07-10 @ 10:05:22
Postat av: Sandra SG

sv: hihi tusen tack! :D jo vi brukar normalt göra de, men hon har varit dålig så får börja träna igen om 3 veckor sen är vi på tävlings banan igen!! SAKNAR DET SÅ!

2012-07-10 @ 13:27:46
URL: http://saaandis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0