Galen häst eller vad säger ni?!


Haha


Startlistor inför NYRK!

Taggar inför Hoppning i Nykyrka i morgon! Det blir LC LB med Pål och Tarragona.
Såhär ser starlistorna ut (dock valde jag bara att printa starterna med Pål då jag är ensam bland avd b i båda klasserna):
LC
LB


GL9 - JW läder handske - ADVANCED gepp från Whitaker

GL9 - JW läder handske - ADVANCED gepp från Whitaker
Den helt nya JW läderhandskar är det bekväma alternativet för all tävlande ryttare. Tillverkad av äkta läder och har elastiska fläckar på fingrar och knogar för ökad rörelsefrihet, som kombinerar både komfort och kontroll. Dessa handskar är mycket tålig, lätta och andas och ger ryttaren ultimat grepp i alla väder. Broderad Signatur på handledsrem.
Finns i Blått med mellanblå detaljer.
De är ganska smala i storleken med lite längre fingrar.

• John Whitaker Ltd •
399:-
Finns HÄR!

Cornelia Gästbloggar.

HejAllihopa! :D Cornelia från www.kindofscofield.blogg.se har inte så mycket att skriva :) Tänkte mest upplysa o att det går fortfarande att anmäla sig till VECKANS BLOGG på min blogg :) Här är ett collage med bilder på mig och moa när vi var små :)

SNO DET INTE!!

Avslutade sommarlovet med en simtur på den bästa!

I morgon är det som sagt skola igen... Det här lovet har gått så otroligt fort! Känns som att jag inte fått något gjort även fast jag i själva verket gjort det. Så tidigare i kväll fick jag en "kick" av att göra något speciellt att avsluta lovet med så vi packade in Pål i transporten och åkte till Borsta för ett kvällsdopp. Min tanke var att det skulle vara svin kallt i vattnet men det var faktiskt riktigt skönt! Gick ut så långt att Pållebålle nästan bara hade huvudet ovanför vattnet, haha simmade lite smått med :)

Nu kommer resultaten från Gränna!

Förra helgen hoppade jag ju Wynja och Tarragona i Gränna, så ni kanske vill veta hur det gick?
Tarragona, LC 0 fel: Hon kändes pigg och glad denna runda, vi satte en nolla som jag kanske va "sådär" nöjd med. Det kändes inte som att vi hade den rätta balansen och rytmen heltenkelt.
LB, ute. : Wow! Hon har aldrig hoppat så bra innan. Bra rytm och balans, hon hoppade så sjukt fint på hinderna. När vi kom fram till kombinationen (näst sista hindret) bestämmer sig den lilla damen för att inte hoppa mer så vi blev tyvärr uteslutna. Det var riktigt synd för det kunde blivit den bästa rundan med henne!
Wynja Belle, LB 0+0 fel 2 placering: Detta var min första tävling någonsin med Wynja. Den ända planen jag egentligen hade var att känna på henne. Hon var lite seg på framhoppningen och stannade en gång på oxern (för att jag lutade mig lite framåt). Julia fick rida fram henne då jag hade fullt upp med Tarragona. Så jag hann med att rida henne samt hoppa lite innan min start.
Wynja är ine så tittig på hinder som tur är, och en av mina tankar från början var att hon var en självgående ponny som "bara" sprang och hoppade, men inte det. Här får man driva! Man kan även göra riktiga omhoppnings svängar med henne, men jag ville inte satsa för mycket eftersom det var första tävlingen. Tiden räckte i alla fall till en andra plats! :D

bildlänksbyten!!

Påminner er ännu en gång om att jag gärna gör bildlänlsbyten! :)

Ännu en lång resa väntar!

Tidigare i dag var jag med på en hoppuppvisning med Wynja på öik-dagen. Direkt efter det åkte vi till Stockholm där vi har varit på 100 års fest (två personer som fyllt 50 år båda två). Har varit skojigt! Tanken var ju att vi skulle sova kvar här över natten, men det blev ändrade planer så nu sitter jag i bilen på väg hem. Hörs sen kanske!

Är det jag som uppdaterar bra eller? Svar NEJ!

Ja nu var det ett tag sen...igen. Har inte haft tillgång tilll dator på ett par dagar, har även "glömt" att blogga :S Men jag ska försöka bli bättre på det, inklusivt att svara på komentarer som brukar ta ett tag ;)

Denna vecka har jag b.la varit på läger igen och sovit i stallet på en Kick Off. I morgon blir det hoppträning för Nina Cervin med Tarragona och Pål.
Resultat från tävlingen kommer sen/snart (?)

Veckans blogg #2

Hej allihopa! Tänkte tipsa om att jag har Veckans blogg på min blogg just nu! Man kan anmäla sig till imorgon (onsdag). För att vara med så ska du läsa instruktionerna på bloggen och göra som det står. :)

Hej då!
/Cornelia - www.kindofscofield.blogg.se

Om 1 vecka....

får jag träffa MOA! :D Jippie!

/Cornelia - www.kindofscofield.blogg.se

Gud vilken ponny!

Hoppade igenom Tarragona inför lördagens tävling tidigare i dag. Det gick sjukt bra, höjden är inga probem för den ponnyn! Maxad oxer på 85 cm (LB+5 höjd), absolut inga problem. Hoppas hon alltid kommer ha samma inställning för då kommer hon gå långt! :)

Vill ni se en till video från hoppningen i dag?

Roligt!

Gud vad roligt att det går så bra för Moa & Tarra! :) Näst nästa helg ska jag träffa moa :D Gud så jag längtar :) Saknar henne grymt mycket :) <3 Då kanske ni får lite mobil bloggning från både mig och moa på våra bloggar :D Hahaha Nu undrar ni säkert vrf jag bloggar här ;) Jo jag tänkte informera om att jag har en tävling på min blogg :) Om ni kikar in på min blogg så ser ni instruktioner om den ;)

Tävlingen är: VECKANS BLOGG!

/
Cornelia - www.kindofscofield.blogg.se

Resultat från Grankärr!

I lördags var jag ju och hoppade Tarragona i Grankärr, LC och LB debut samt första kvalet till Ungponny SM.
Till en början kändes hon ganska seg, på framhoppningen till LC:n stannade hon flera gånger på oxern så jag tänkte först: Hur ska det här gå? När jag kom in på banan taggade vi både till, dock var hon lite spänd men vi satte en nolla och det var jag nöjd med.
På framhoppningen till LB:n var det samma "visa" igen hon stannde flera gånger på oxern. Fast denna rundan inne på banan var så himla bra! Fick riktigt fina språng och hade det rätta tempot. Det var bara så JÄKLA synd rent ut sagt att hon petade B hindret i kombinationen... A hindret in var en oxer och B hindret var ett räcke, tarragona hoppade riktigt stort in på första och därför blev det trångt så försökte stanna/springa på sidan. Jag vet att hon kan hoppa 80 från stilla stående så jag ramade in henne och tryckte på, tyvärr åkte bommen med ner i backen men det är ju bättre att hon petar än att springa förbi!? Jag var och är sjukt nöjd med debuten, men nu har jag ju troligtvis bara två eller tre kvaltillfällen kvar på mig då jag måste sätta två nollor. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!

LC

Stort språng in på första i kombinationen.

Trippelbarr LB, kolla frambenen!

Sista hindret i LB:n

MIXING.Den här bilden mixade jag ihop idag lite snabbt.
Det innebär en liten minitävling på min blogg. www.kindofscofield.blogg.se
Den som först gissar rätt på hur många bilder det är som är ihop mixade vinner en länkning till sin blogg på min blogg ;) KRAM

/Cornelia - www.kindofscofield.blogg.se

Glöm inte att Peppa...

...Peppa Moa nu! så hon börjar blogga mera igen :D kom igen!
/Cornelia - www.kindofscofield.blogg.se

Jag bloggar lite igen ;)


Hej Hej! Cornelia, Moas sysling från www.kindofscofield.blogg.se här. Eftersom Moa inte känner för att blogga så mkt just nu så tänkte jag att jag slänger in ett inlägg då och då.

Idag har jag fotat och redigerat lite bilder. Roligt att kolla lite tips på exempel: www.nevnarien.se och www.megapixlar.blogg.se och sånt :D Så bilden ni ser längst upp är från idag :D

KRAM
/Cornelia

Tillbaka igen (?)

Hej på er! Som ni kanske märkt har jag varit "borta" ett tag nu, har inte haft tid till bloggen och bloggsuget försvann faktiskt. Tänkte börja sätta i gång lite med bloggningen nu igen, men kommer inte lägga hela min själ i det som jag "strävade" efter förut. Utom nu kommer jag lägga det på en nivå som jag tycker jag hinner med och orkar.

Cornelia från KindOfScofield

Halloj! Kollade in på Moas blogg en snabbis, hon skrev nånting om mkt besökare och komentarer, Ni är ju bara för gulliga alltså :) Besöks toppen de senaste veckorna, vet ni vad antalet på besökare var då? 106?! Ni är ju galet duktiga på att besöka Moa! :D Jag är inte i närheten av 100 besökare :) Det mesta jag har haft är runt 50 :) Det är super kul att så många gillar min älskade syslings blogg! :)

Ha det bäst! :)

/Cornelia från www.kindofscofield.blogg.se

RSS 2.0