helg

Den här helgen ser ganska lugn ut, inget att göra förutom stallet typ. I dag har pål fått gå ut en runda och galopperat. Gud vad han tyckte det var kul, i stället för att galoppera så skenade han vilket jag tycker är ganska kul ! ;)

Hoppade även upp på Tarragona och provade en annan sadel på henne som troligen kommer vara mycket lättare att rida i eftersom den hon har nu verkligen suger rent utsagt!

Har ridit Mona med, (hon är en liten b ponny, men rider henne nån gång i bland för att hon måste få jobba igenom sig). Red dressyr i paddocken och det gick faktiskt väldigt bra!
Hade snodden på henne och jobbade mycket skänkelvikningar, önkning på digonalerna osv. Shit vad den hästen kan! När man äntligen böjd igenom hennes stela sida kan hon gå hut fin som helst! ökningarna är helt magiska!

I morgon ska jag ta med upp Pål till omberg och rida ut, senare ska jag nog hoppa Mona.
Dock har vi ju stallet i helgen, det innebär: Ta ut/fodra hästarna på morgonen, mocka,fixa mat, vatten osv till de hästarna som inte har fodervärdar. Och ta in hästarna på kvällen. Nu har vi änligen blivit av med att ge hästarna lunch eftersom att fodervärdarna får göra det.


Bild i från hoppträningen i onsdags.
( ps bilden blev väldigt lustig, blev nog en konstig vinkel eftersom påls huvud ser väldigt stort ut och min överkropp ser enorm ut )

Kommentarer
Postat av: angelica

allt bra? :)

2011-03-12 @ 16:15:00
URL: http://angelicacarlsson.blogg.se/
Postat av: lina

mona är underbar :D

2011-03-12 @ 22:14:02
Postat av: Ida <3

Sv: okeej :) LD och LC i hoppning men troligen LB i sommar och LB i dressyr men kanske LA i höst ;)Dura? <3

2011-03-12 @ 22:35:02
URL: http://excelsa.blogg.se/
Postat av: Sanna & Emilia

sv: javisst, skicka du i morgon! :) blir kanon!

2011-03-15 @ 21:11:19
URL: http://teamvictory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0