Resultat i höga lass!

Åtvidaberg Lagklass: När vi red vägrade en ponny ut sig och två gick nollor. Kände verkligen press på mig att det skulle gå bra! Pål gick runt utan stopp, dock tycker han ju att det är löjligt lågt och då blir han lite loj och lyfter inte på benen.. Så i stället petade han ett hinder. Laget VANN, men tyvärr hade de bedömt fel. Reglerna är ändrade så det blev lite rörigt. Felen skulle gå före stilbedömningen, och vi hade högst poäng av alla med dock 4 fel.. I stället hamnade vi på en 5 plats (nu) men vi har ju fått ha kvar rosetterna, plaketterna och lindorna vi vann. Men vi vann ju ändå stilbedömningen!
[Har fortfarande inga bilder..]

Tollstad Lagklass: Samma denna gång, en häst vägrade ut sig två gick nolla och Pål petade.. Blir ju lite smått sur på honom. Men poängen blev bra och vi kom på en TREDJE plats! Hade bättre poäng en de andra placerade (dock med två minus på avdraget på petet). Synd att han ska va så loj! Annars hade vi "på rikigt" vunnit första och kommit två här. Men är väldigt nöjd ändå!

Ld, Tarragona: Gick super, nollade!

Lc, Tarragona: Hon ville inte alls denna gång. Hon gick super på framridningen men när hon kom in på banan vägrade hon ut sig på första hindret. Hon tittade inte alls, hon var inte trött, hon hade nog bara bestämt sig för att inte hoppa.

Lc, Pål: Är sjukt nöjd! Han galopperade på bra och hoppade galant. Fick ett stopp på näst sista hindret vilket var helt mitt fel. Vet inte varför men slutade driva och trodde han skulle hoppa(som man inte får göra på honom, man måste hålla om hela tiden). Annars gick han så himla bra och känns bra att jag vet att det var jag som sabbade det och att han inte gjorde det för att vara dum.

Framhoppning, Tarragona 70cm

Framhoppning, Pål 90cm

Framhoppning, Pål 90cm

Pål, Lc

Pål, Lc

Tredje plats med laget

Priser (a)

Norrköping Lagklass: Detta var nytt för oss! Första gången vi var med i allsvenskan i dressyr. Det gick till på så sätt att vi red 4 st på led och red ett program. Vi var smått arga när vi kom ut eftersom vi tyckte det gick skit. Men i stället gick det super. Pål gick fint i form men var lite seg. Vi var ända laget som var över 60% som då ledde till en VINST! På "min egna bedömning" fick jag i hop 67,5p (%)

Priser (a)
Har inte några bilder här ifrån än.

Man kan väll kalla det för ett lyckat lov?!
/moaaa

Kommentarer
Postat av: patricia

ja det läte inge kul :(

2011-04-26 @ 20:46:41
URL: http://lifeaspatricia.blogg.se/
Postat av: Malin & Amelie

Hej allt bra med dig ? :D

2011-04-26 @ 21:31:17
URL: http://somethingyoulike.blogg.se/
Postat av: patricia

ja det kan jag förstå :D

2011-04-26 @ 22:09:51
URL: http://lifeaspatricia.blogg.se/
Postat av: Moa Jonsson

GRATTIS BRUDEN! :D



Saknar dig så det gör ont! :* <33333

2011-04-27 @ 09:22:02
URL: http://moajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0